Orthodox Mission

Το Ιστολόγιο Orthodox Mission είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ,φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής που στηρίζει τον σεβαστό μας αγιορείτη π.Θεολόγο ,
ο οποίος εργάστηκε θυσιαστικά και σιωπηρά στο Κονγκό.(Brazzaville)

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αγαπητοί Φίλοι , Χριστός Ανέστη.

Στο http://orthodoxcongo.blogspot.com/2011/05/blog-post_5919.html  θα βρείτε ειδήσεις και σχόλια για την Ιεραποστολή που γίνεται στο Κονγκό τα τελευταία χρόνια.

Σας παρακαλώ μέσα στις πολλές ασχολίες σας να βάλετε και την Ιεραποστολή, κατ' αρχήν μπορείτε να διαβάζετε τα νέα μας , στη συνέχεια να το κάνετε γνωστό και να το στείλετε  στους δικούς σας φίλους, αργότερα έχει ο Θεός υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για όλους μας.

Αυτοί οι καλοί Φίλοι που ασχολήθηκαν με την Δημιουργία του χρειάζονται και τις δικές μας γνώμες και υποδείξεις για να γίνει ακόμα καλύτερο και χρησιμότερο, πάντα είναι πολύτιμες οι γνώμες όλων .

Κανείς δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα , ακόμα και αυτοί όπως εγώ δηλώνουν <  ΞΕΡΟΛΑΣ > βλέπω καθημερινά γύρω μου πόσα πράγματα δεν γνωρίζω και θυμάμαι αυτό που είπε ο Παππούς μας Σωκράτης << Ένα γνωρίζω ότι δεν γνωρίζω τίποτα >> .

Όσοι με γνωρίζετε  ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γίνω χρήσιμος στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Πατέρας Θεολόγος στο Κονγκό , κάθε 2-3 μήνες στέλνουμε στο Κονγκό ένα Κοντέινερ με διάφορα εφόδια που είναι απαραίτητα για τις ανάγκες , όπως Τρόφιμα και Σχολικά Είδη , Παιχνίδια , Παπούτσια και Ρούχα για το Σχολείο - Ορφανοτροφείο μας, Ηλεκτρονικό Εξοπλισμό , Υπολογιστές Εκτυπωτές ακόμα και Χαρτί Α4.

Υπάρχουν βέβαια και οι μεγάλες ανάγκες για την ανέγερση των Εκκλησιών και των Κτηρίων της Ιεραποστολής , όπως Καμπάνες, Λειτουργικά Εκκλησιαστικά Είδη μαζί με τα Οικοδομικά Υλικά, τα περισσότερα υπάρχουν στο Κονγκό αλλά είναι σε απαγορευτικές τιμές.

Να μην σας κουράζω άλλο , αργότερα μπορεί να δημοσιεύουμε συγκεκριμένες ανάγκες που υπάρχουν και σας διαβεβαιώ τις περισσότερες μπορούμε να τις καλύψουμε από αυτά που έχουμε περίσσευμα τόσο εμείς όπως και οι Φίλοι στα σπίτια μας ,

Σας στέλνω και μερικές φωτογραφίες , αργότερα στο site θα έχουμε περισσότερες.

Σας χαιρετώ με αγάπη

Στέλιος Μαυρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου