Orthodox Mission

Το Ιστολόγιο Orthodox Mission είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ,φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής που στηρίζει τον σεβαστό μας αγιορείτη π.Θεολόγο ,
ο οποίος εργάστηκε θυσιαστικά και σιωπηρά στο Κονγκό.(Brazzaville)

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Άμεση και μεγάλη η αγάπη που δείξατε στο προηγούμενο σημείωμα μου για τον Πατέρα Θεολόγο και τα Κονγολεζάκια μας

Αθήνα  Σάββατο 10 Ιουνίου 2011

Αγαπητοί Φίλοι

Σήμερα πριν τα νέα μας θέλω  να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση και μεγάλη αγάπη που δείξατε στο προηγούμενο σημείωμα μου για τον Πατέρα Θεολόγο και τα Κονγολεζάκια μας .

 
Ο Πατέρας  Θεολόγος  από την Πέμπτη 26 Ιουνίου βρίσκεται και πάλι στο Κονγκό και αγωνίζεται , τώρα έχουμε με την  αγάπη των φίλων μας,  μία αρκετά μεγάλη έκταση   στο Dolissie  την πόλη που βρίσκεται το Ορφανοτροφείο - Σχολείο μας ,  και ονειρευόμαστε να γίνει ένα αγρόκτημα για να έχουν τα Παιδιά μας Λαχανικά και αργότερα  ένα μικρό Βουστάσιο να εξασφαλίσουμε το γάλα και το κρέας τους , σήμερα στέλνουμε Σκόνη Γάλα από την Ελλάδα , μπορεί αργότερα  με την βοήθεια του Θεού να έχουμε ένα εισόδημα για τα μεγάλα έξοδα του σχολείου μας.

 
Το κοντέινερ που στείλαμε στις 15 Απριλίου , με τρόφιμα ,  ρούχα , σχολικά είδη και τα παιχνίδια έφθασε στο Ponte Noire , τώρα που βρίσκετε στο Dolissie και ο Πατέρας Θεολόγος επιμελείται για την σωστή διανομή των εφοδίων , αυτή την φορά στείλαμε και 10 ποδήλατα για τα παιδιά να παίζουν μέσα στο Ορφανοτροφείο, και οι καλοί  Δάσκαλοι μας να μην περπατάνε μέσα στην σκόνη και την βροχή ακόμα και μια ώρα για να έλθουν καθημερινά στο Σχολείο.

 
Τώρα ετοιμάζουμε  ένα γήπεδο για να παίζουν Basket Ball και Volley Ball , γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν καλύτερα  και μαθαίνουν ευκολότερα παίζοντας , αυτό γίνεται με την βοήθεια του κάλου φίλου μας Ιωάννη  Π . που μας  χάρισε τα ιδικά χρώματα που χρειάζονται για την  επίστρωση και το βάψιμο του τσιμεντένιου δαπέδου .

Τα μεγάλα έργα Εκκλησίες όπως και το Ιατρείο - Νοσοκομείο στο Ponte Noire συνεχίζουν και χτίζονται με αργότερους ρυθμούς χάρις στην μεγάλη αγάπη του Ιεραποστολικού Συλλόγου " ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ " που είναι ο μεγάλος χορηγός στο έργο του Πατρός Θεολόγου , παρά την δύσκολή οικονομική κατάσταση που περνάμε. .
Αυτά σας τα γράφω για να μαθαίνετε πόσα μπορούν να γίνουν τα χρήματα έρχονται, το μόνο που χρειάζεται είναι αρκεί η αγάπη , ο Θεός πάντα μας δείχνει τον δρόμο και μας φέρνει φίλους ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Αν θέλετε να παίρνετε το περιοδικό  του Ιεραποστολικού Συλλόγου ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ , <  ΦΩΣ  ΕΘΝΩΝ   > μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2610 329737 η να στέλνετε στο e : mail  <
protoklitos@gmail.com> την διεύθυνση σας και θα σας το στέλνουμε χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση σας, επίσης είναι στην διάθεση σας και το δικό μου Κιν Τηλ. +30 6977871378 όπως και το e - mail : Mavropoulos.stelios@gmail.com που μπορείτε να έχετε κάθε πληροφορία .


Τελειώνοντας σήμερα σας στέλνω σαν αντίδωρο μερικές ακόμα φωτογραφίες να έχετε μια γεύση από το έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας , μαζί και τις ευχαριστίες του Πατρός Θεολόγου , Πατριαρχικού Επιτρόπου στην επισκοπή  CongoBrazzaville , Gabon .

Σας χαιρετώ με αγάπη , και εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Στέλιος Μαυρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου