Orthodox Mission

Το Ιστολόγιο Orthodox Mission είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ,φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής που στηρίζει τον σεβαστό μας αγιορείτη π.Θεολόγο ,
ο οποίος εργάστηκε θυσιαστικά και σιωπηρά στο Κονγκό.(Brazzaville)

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben" (αν κάποιος διηγείται ένα μεγάλο ψέμα και το επαναλαμβάνει αρκετά συχνά, τότε στο τέλος οι άνθρωποι θα το πιστέψουν)

Επανέρχομαι και ξαναγράφω, γιατί ο νέος επίσκοπος συνεχίζει να προβάλλει τον εαυτό του, χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό. Δημοσίευσε στο ιερό βήμα, μετά τη δική μου δημοσίευση για αντιπερισπασμό, ότι πήγε στο ορφανοτροφείο και μοίρασε τρόφιμα στα παιδιά.... Δηλαδή το αυτονόητο, το κάνει είδηση, αρκεί να δημοσιευθεί. 
Τα παιδιά στο ορφανοτροφείο, όσο καιρό ήταν ο π. Θεολόγος υπεύθυνος, δεν είχαν πρόβλημα διατροφής, δεν πεινούσαν όπως τώρα. Μόλις του έστειλαν χρήματα για τα τρόφιμα, το έκανε είδηση ότι τα παιδιά ...θα φάνε!!!
Δεύτερον. Είδηση αποτελεί η σύσκεψη με το προσωπικό του ορφανοτροφείου. Δεν γράφει όμως ότι έφυγε από εκεί μην αντέχοντας την κριτική του προσωπικού για την αδιαφορία του και τη συμπεριφορά του απέναντι στον π. Θεολόγο!!! Οι αλήθειες δεν γράφονται...
Τρίτον. Είδηση είναι το κήρυγμα του θείου λόγου την Κυριακή!!!!!!!!!!!
Και άλλα ασήμαντα δημοσιεύει, που τα εξογκώνει γιατί ο άνθρωπος ξέρει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν άγνοια και ξέροντας το του Γκέμπελς ρητό "Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben" (αν κάποιος διηγείται ένα μεγάλο ψέμα και το επαναλαμβάνει αρκετά συχνά, τότε στο τέλος οι άνθρωποι θα το πιστέψουν) έχει αρχίσει ένα αγώνα να παρουσιάζεται στα μέσα ενημέρωσης ότι επιτελεί έργο.


 Ήδη σε προηγούμενο σχόλιό μου αναφέρθηκα στο ψέμα με τις πέντε διανυκτερεύσεις με τους πυγμαίους (που ήταν τρεις σε ξενοδοχείο και 20 λεπτά επίσκεψη στους πυγμαίους)!!!
Μακάρι να υπήρχαν έργα από τον επίσκοπο, θα τον επαινούσα, αλλά έργα, όπως του π. Θεολόγου.
Εμείς οι φίλοι της ιεραποστολής και των πραγματικών ιεραποστόλων θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ιεραποστολή και όσους εργάζονται ιεραποστολικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας. Ο Θεός θα δώσει τη λύση και στο πρόβλημα της εκκλησίας του Κονγκό και ίσως σύντομα... 


 Dimitris Karamatskos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου